Μπράντον Πολ: «Η σεζόν μου στον Ολυμπιακό έμοιαζε με θρίλερ, ο Μπόλντγουιν είχε burner account και αποξενώθηκε»

Μπράντον Πολ: «Η σεζόν μου στον Ολυμπιακό έμοιαζε με θρίλερ, ο Μπόλντγουιν είχε burner account και αποξενώθηκε»

Σε συνέντευξη του ο Μπράντον Πολ χαρακτήρισε ως θρίλερ την σεζόν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την ομάδα αλλά και το burner account του Μπόλντγουιν που είχε σκοπό να κάνει κακό στην ομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο basketnews.com ο Μπράντον Πολ πίστευε πως την σεζόν 2019-2020 ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει επιτυχίες, κάτι που δεν έγινε ποτέ χαρακτηρίζοντας εκείνη την περίοδο ως θρίλερ. Επίσης αναφέρθηκε στην αγάπη του προς τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τον ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram που είχε δημιουργήσει ο Γουέιντ Μπόλντγουιν με σκοπό να βλάψει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «υπέγραψε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

«Είχαμε πολλές καλές και κακές στιγμές. Αν η παρουσία μου στον Ολυμπιακό ήταν ταινία, τότε πιθανότατα θα ήταν θρίλερ. Είχε πολλές ανατροπές, στιγμές που σε κάνει να ξύνεις το κεφάλι σου και να χοροπηδάς από την θέση σου, Ακόμα αγαπάω όμως τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του, την χώρα, την πόλη. Εκτιμώ όσα μου έδωσε ο σύλλογος και με άφησε να βιώσω την εμπειρία αυτής της ατμόσφαιρας.

Υπήρχε αρκετό χάος στα αποδυτήρια, κάτι που το έκανε δύσκολο για εμάς. Πολλά μεγάλα «εγώ», με παίκτες που δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Στα χαρτιά είχαμε ένα τρελό ρόστερ, ακόμα και όταν έφυγαν παιδιά όπως ο Κουζμίνσκας, ο Πάντερ και ο Χαπ. Μπορούσαμε να πετύχουμε πράγματα, αλλά είχαμε δύο αλλαγές προπονητών.

Τα παιδιά ένιωθαν άβολα για πολλούς λόγους και ήταν δύσκολο για κάθε προπονητή να μας προπονήσεις με τόσα «εγώ», συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου. Εξωτερικοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο. Ο Μπάλντγουιν για παράδειγμα δημιούργησε πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια. Όταν ανέλαβε ο Κεμζούρα τον έθεσε εκτός ομάδας και αυτό άλλαξε την ενέργεια που είχαμε, αλλά μετά επέστρεψε και μαζί επέστρεψαν και τα προβλήματα. Προσπάθησα να τον βοηθήσω ως πιο έμπειρος, αλλά δεν τον ενδιάφερε.

Όλο αυτό που έγινε ήταν ως αποτέλεσμα όσων έγιναν στην Ελλάδα μερικά χρόνια πριν. Ανακαλύψαμε τότε (με αποδείξεις) ότι είχε σχέση με έναν burner account (σ.σ ψεύτικο προφίλ) στο Instagram, όπου προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν και κανείς δεν του μιλούσε έκτοτε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το μπάσκετ είναι ένα πράγμα, αλλά εκτός παρκέ είναι μία διαφορετική ιστορία. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί και δεν θα το ξαναπώ, εκτός αν αυτός θέλει να πει την δική του πλευρά της ιστορίας. Δεν θέλω να το κάνω μεγαλύτερο θέμα από ότι είναι. Ειλικρινά, υπάρχουν περίπου 7 παίκτες από εκείνη την ομάδα που ξέρουν τι εννοώ. Ό,τι έγινε, έγινε όμως. Πέρασε. Δεν κρατάω κακία. Σε αυτή την ζωή μπορείς να ελέγξεις μόνο αυτά που μπορείς να ελέγξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ