Νέες αναφορές για Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Είναι ο ιδανικότερος προορισμός για τον Αμερικανό»

Νέες αναφορές για Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Είναι ο ιδανικότερος προορισμός για τον Αμερικανό»

Συνεχίζουν να... στέλνουν τον Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό.

Μάικ Τζέιμς. Ενα από τα πιο «καυτά» ονόματα του εφετινού μεταγραφικού καλοκαιριού. Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του, με τα τελευταία ρεπορτάζ να… φωτογραφίζουν την παραμονή του στο Πριγκιπάτο και την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο 33χρονος γκαρντ φαίνεται πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μονακό, με τις αναφορές στους ερυθρολεύκους, όμως να μη σταματούν.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Ρογκαβόπουλος, Λούντζης και Καλαϊτζάκης έχουν αρπάξει την ευκαιρία

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ κλήθηκε να σχολιάσει την ομάδα που ταιριάζει στον Μάικ Τζέιμς ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν. Και η απάντηση του Αμερικανού ήταν ξεκάθαρη.

«Ο Νο. 1 προορισμός για τον Μάικ Τζέιμς είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι τους λείπει ένας καθαρός σκόρερ, κάποιος που μπορεί να μπει στο ζωγραφιστό και που έχει τη δυνατότητα να κάνει ζημιά απ’ έξω”, υποστήριξε στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com.

«Έχουν σουτέρ, έχουν παίκτες που διεισδύουν και έχουν παίκτες που είναι καλοί στο pick and roll. Δεν έχουν παίκτη που μπορεί να τα κάνει όλα. Χάνοντας τον Σάσα, χάνεις 20 πόντους ανά αγώνα. Ο Μάικ θα μπορούσε να καλύψει αυτό το κενό», τόνισε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ