Ο Τζέιμς ήθελε τον Μίροτιτς στη Μονακό

Ο Τζέιμς ήθελε τον Μίροτιτς στη Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε στην εκπομπή URBONUS και μίλησε για την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και το πόσο τον ήθελε στην Μονακό.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έγινε ένα από τα μεγαλύτερα «σίριαλ» όλων των εποχών στο μεταγραφικό κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το φετινό καλοκαίρι.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague όπως η Παρτίζαν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Μίροτιτς κατέληξε εν τέλει μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων στην Αρμάνι Μιλάνο. Ανάμεσα όμως σε αυτές που ενδιαφέρθηκαν έντονα και βρέθηκαν κοντά στην απόκτηση του ήταν η Μονακό.

Το γεγονός αυτό σχολίασε ο γκαρντ της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς, Μαίκ Τζέιμς, ο οποίος ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να τον έχει μαζί του στο Μόντε Κάρλο.

«Ο Νίκο (σ.σ. Μίροτιτς) και εγώ παίξαμε μαζί στη Νέα Ορλεάνη, γνωριζόμαστε αρκετό καιρό. Ξέρετε, είμαστε δύο παίκτες υψηλού προφίλ της Ευρωλίγκας που δεν την έχουμε κερδίσει ακόμα και είχαμε και οι δύο ένα Final Four που δεν θέλαμε. Είχαμε μια συζήτηση για να παίξουμε μαζί ανεξάρτητα από τον ομάδα. Ξέρω ότι αυτός και η Μπαρτσελόνα είχαν προβλήματα και επομένως η πιο προφανής απάντηση ήταν να έρθει στο Μονακό, έτσι προσπάθησα να συνδέσω τις ιδέες και να διευκολύνω τη λειτουργία, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι στο δωμάτιο του GM, του προπονητή ή του ιδιοκτήτη.

Προσπάθησα λίγο να μιλήσω για τις διάφορες πτυχές της πιθανής ένταξής του, δεν μπορώ να δώσω αριθμούς ή να δώσω υποσχέσεις. Ως φίλος ήταν πάντα πολύ ανοιχτός μαζί μου όλη την ώρα για το τι ήθελε να κάνει, δεν τον πείραζα για πολύ, δεδομένης της σημασίας της απόφασης, αλλά μιλούσαμε συχνά, ξέρεις ότι είναι πάντα ωραίο να μπορείς να παίζεις δίπλα σε σπουδαίους παίκτες ειδικά αν θέλεις να κερδίσεις. Θα ήταν ωραίο να τον είχα εδώ, επέλεξε το Μιλάνο και είμαι χαρούμενος αν είναι αυτός και η οικογένειά του», ανέφερε ο Μάικ Τζέιμς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ