Ο GM της Βίρτους σχολίασε το «σίριαλ» Σενγκέλια – Παναθηναϊκού: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων»

Ο GM της Βίρτους σχολίασε το «σίριαλ» Σενγκέλια – Παναθηναϊκού: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων»

Ο GM της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, μίλησε για την υπόθεση του Σενγκέλια με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον ήθελαν εξ αρχής στην ομάδα και πως δεν ήταν θέμα χρημάτων.

Ένα από τα πολλά «σίριαλ» αυτού του καλοκαιριού στην Euroleague ήταν αυτό του Τόκο Σενγκέλια και του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι»  χρειαζόντουσαν τεσσάρι μετά το «ναυάγιο» με τον Μίροτιτς και έτσι στράφηκαν στον Γεωργιανό, ο οποίος ήθελε επίσης να αποχωρήσει από την Μπολόνια.

Η στάση της Βίρτους άλλαξε, η μεταγραφή χάλασε και εν τέλει ο Σενγκέλια παρέμεινε στην Ιταλία και για την επόμενη σεζόν.

Την υπόθεση αυτή σχολίασε ο GM της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν για το τι πραγματικά ίσχυε στην περίπτωση αυτή.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός είπε πως το όλο ζήτημα δεν αφορούσε το οικονομικό κομμάτι, καθώς η Βίρτους είχε καλύτερες προσφορές από αυτή του Παναθηναϊκού. Ήταν ζήτημα του ότι τον ήθελαν στο πλάνο της επόμενης χρονιάς.

«Δεν ήταν θέμα λεφτών. Αν η Βίρτους ήθελε να κεφαλαιοποίηση τον Σενγκέλια, θα είχαμε αποδεχθεί μια σημαντική προσφορά buy out που δεχθήκαμε. Αλλά πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι ένας εκ των ηγετών μας στο νέο εγχείρημα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ