Σταυρόπουλος: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Μίροτιτς κράτησαν δέκα ημέρες»

Σταυρόπουλος: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Μίροτιτς κράτησαν δέκα ημέρες»

Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με το Νίκολα Μίροτιτς αποκάλυψε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, στην επίσημη παρουσίαση του 32χρονου πάουερ φόργουορντ από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πώς έκλεισε το deal με τον Νίκολα Μίροτιτς κατά την επίσημη παρουσίαση του Σέρβου.

Ο γενικός διευθυντής των Μιλανέζων αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες της σπουδαίας συμφωνίας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι χρειάστηκαν δέκα ημέρες για να κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αναλυτικά ο Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε:

«Δεν ήταν σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπήρχε σίγουρα άγχος για το κλείσιμο της συμφωνίας, πράγμα φυσιολογικό με έναν τέτοιο παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν περίπου δέκα μέρες».

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας GM ανέφερε πως «Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα για δύο λόγους. Καταρχήν, επειδή ξεκινάμε πλήρεις τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος είναι γιατί ξεκινάμε τις παρουσιάσεις με έναν σπουδαίο παίκτη, τον Νικόλα. Θέλω να πω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αγάπη των κυρίων Αρμάνι και Ντελ Όρκο. Τα εύσημα είναι όλα δικά τους. Είχαμε το σωστό timing για να φέρουμε τον Νικόλα εδώ. Χαίρομαι που τα καταφέραμε και υπογράψαμε αυτόν τον σπουδαίο παίκτη.

Είναι σημαντικό που έχουμε έναν προπονητή σαν τον Έτορε Μεσίνα. Αυτός του μίλησε. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος, κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. Με λίγα λόγια κάνει τους παίκτες να κατανοήσουν τον ρόλο και τις προσδοκίες τους.

Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις. Αλλά με το Νικόλα πείσθηκα τελικά ότι μπορούσα να το κάνω. Όλα πήγαν καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ