Η Αρμάνι Μιλάνο τιμά τον Ντατόμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Η Αρμάνι Μιλάνο τιμά τον Ντατόμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Λουίτζι Ντατόμε θα τιμηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο για την προσφορά του στην ομάδα, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Αρμάνι Μιλάνο είχε προγραμματίσει να τιμήσει τον Λουίτζι Ντατόμε για την προσφορά του στον σύλλογο την τριετία 2020-23 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όμως, η αναβολή της αναμέτρησης λόγω της ένοπλης σύγκρουσης στο Ισραήλ, μετά την επίθεση της Χαμάς με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (7/10), υποχρέωσε τη διοίκηση να μεταθέσει τη βράβευση του Ιταλού διεθνή ΝΒΑερ, o oποίος «κρέμασε τα παπούτσια του» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στα παρκέ της Ασίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έτσι, η Αρμάνι Μιλάνο που γενικό διευθυντή της έχει τον πρώην γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Χρήστο Σταυρόπουλο, θα τιμήσει τον 35χρονο φόργουορντ, απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, στις 17 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είχε προσκαλέσει την Αρμάνι Μιλάνο σε φιλική αναμέτρηση στη μεγάλη βραδιά της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλ (σ.σ. the night of the legend) και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι παρόντες στη βραδιά του «αντίο» του Ντατόμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ