Έτοιμος με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας – Εκτός ο Παπαπέτρου

Έτοιμος με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας – Εκτός ο Παπαπέτρου

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, κάτι που δεν ισχύει με την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (17/10, 20:15) την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη στην Κωνσταντινούπολη για την 3η αγωνιστική της φετινής Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει μια σημαντική επιστροφή αλλά και μια απουσία στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και πλέον μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού ενόψει του πολύ δύσκολου ματς, αύριο στην Πόλη.

Ο Σλούκας είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με το Μαρούσι για την 1η αγωνιστική της Basket League κα από εκείνη την ημέρα είχε μείνει εκτός, δηλαδή για τα παιχνίδια με Μπάγερν Μονάχου και Περιστέρι.

Χθες Κυριακή, προπονήθηκε κανονικά, επομένως ο αρχηγός των «πρασίνων» θα δηλώσει παρόν κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Δεν είναι το ίδιο ευχάριστα τα νέα για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τίθεται νοκ-άουτ από την αυριανή προσπάθεια του «τριφυλλιού» στην Τουρκία.

Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται αρκετές μέρες από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, οι οποίες δεν θα του επιτρέψουν την παρουσία του στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ