Οι «καυτοί» Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς και το μήνυμα στον Παναθηναϊκό

Οι «καυτοί» Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς και το μήνυμα στον Παναθηναϊκό

Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Στέφαν Γιόβετιτς δείχνουν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση την κατάλληλη στιγμή και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να γεμίζει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Με τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων σιγά σιγά να ολοκληρώνονται, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού σηκώνουν μανίκια ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μια συνέχεια η οποία περιλαμβάνει μια… καυτή τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ.Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (22/10).

Διαβάστε επίσης: Ο X-factor του φετινού Ολυμπιακού (vid)

Τελευταίοι στο Ρέντη αναμένεται να φτάσουν οι δύο στράικερ της ομάδας, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Στέφαν Γιόβετιτς, οι οποίοι με τις πατρίδες του επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο Ελ Κααμπί που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και ο Γιόβετιτς που ακολουθεί

Έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής εννέα τέρματα σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ελ Κααμπι μετέφερε την φόρμα του και με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου. Πιο συγκεκριμένα ο «Killer» των ερυθρόλευκων ήταν αυτός που ισοφάρισε για το Μαρόκο κόντρα στην Ακτη Ελεφανταστού, πετυχαίνοντας έτσι το 9ο τέρμα του με το εθνόσημο.

Ο 30χρονος φορ έχει εξελιχθεί σε αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή του Μαρόκου, όντας καθοριστικός στα τελευταία ματς της ομάδα του, με τον ίδιο να έχει ακόμη μια αποστολή κόντρα στην Λιβερία (17/10), πριν πάρει το αεροπλάνο, ώστε να προετοιμαστεί για το πρώτο του ντέρμπι των «αιωνίων».

Από την άλλη μπορεί ο Στέφαν Γιόβετιτς ακόμη να βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής στον Ολυμπιακό, ωστόσο η εικόνα του με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, μόνο χαμόγελα… σκορπά στον Πειραιά.

Ο 34χρονος πολύπειρος φορ ήταν αυτός που σέρβιρε το πρώτο γκολ του Έντβιν Κουτς στη φιλική νίκη του Μαυροβουνίου επί του Λίβανου με 3-2. Όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί το buzzer beater του Γιόβετις κόντρα στην Βουλγαρία του Κιρίλ Ντεσπόντοφ, αλλά και η ασίστ στον Σάβιτς στην χορταστική ισοπαλία κόντρα στη Λιθουανία (2-2).

Τελευταία υποχρέωση για τον Γιόβετιτς ο «τελικός» πρόκρισης κόντρα στην Σερβία (17/10), εκεί όπου ευελπιστεί να έχει ανάλογη εικόνα.

Όλα τα παραπάνω μονάχα ικανοποίηση μπορούν να γεμίζουν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος βλέπει τα δύο επιθετικά του «όπλα» να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Και όλα αυτά την ώρα που το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλαμβάνει, Παναθηναϊκό (22/10), Γουέστ Χαμ (26/10) ΟΦΗ (29/10), αλλά και ΠΑΟΚ (5/11).

Έτσι στο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε είναι πως το timing είναι ιδανικό. Αρκεί βέβαια αυτό να επιβεβαιωθεί και στο χορτάρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ