Ξανά τα ίδια ο Αταμάν: Πήρε φωτιά το βίντεο- 4ώρες η προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Ξανά τα ίδια ο Αταμάν: Πήρε φωτιά το βίντεο- 4ώρες η προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Ο Εργκίν Αταμάν προσπαθεί να βρει τις λύσεις στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του τριφυλλιού να περνούν ξανά αρκετές ώρες στο Video session, ενώ η σημερινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ κράτησε κοντά 4 ώρες...

Η ήττα άνευ όρων του Παναθηναϊκού στην Πόλη ήρθε να κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στις τάξεις του τριφυλλιού, με τον Εργκίν Αταμάν να είναι πλέον αρκετά προβληματισμένος πασχίζοντας να βρει τι φταίει για την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στο παρκέ.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά ο Τούρκος τεχνικός. Για αυτό τον λόγο λοιπόν με την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία, άπαντες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βίντεο – ανάλυση με όσα συνέβησαν στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και προπόνηση η οποία κράτησε 4 ώρες!

Διαβάστε επίσης: Η μισή ώρα του Ντανιέλ Ποντένσε και η αναζήτηση του έξτρα παίκτη…

Όσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματιών ο Ντίνος Μήτογλου έκανε για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10), ενώ από την άλλη ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε θεραπεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ