Ντίνος Μήτογλου: Η «ηλιαχτίδα» αισιοδοξίας του Παναθηναϊκού (vids)

Ντίνος Μήτογλου: Η «ηλιαχτίδα» αισιοδοξίας του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Ντίνος Μήτογλου αποτελεί τον μοναδικό λόγο που μπορεί τώρα να χαμογελάει ο Παναθηναϊκός...

Ντίνος Μήτογλου σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε στα παρκέ για επίσημο αγώνα μετά από 589 ημέρες και την υπόθεση με την απαγορευμένη ουσία που είχε βρεθεί στον οργανισμό, αποτελώντας την κορυφαία μονάδα του Παναθηναϊκού, στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ μετά από 2,5 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει όμως να μην παίζει το μπάσκετ που επιθυμεί ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν και συνεπώς και ο κόσμος της ομάδας, αλλά κυρίως δεν παίρνει ούτε τις νίκες, ώστε να κερδίσει λίγο παραπάνω χρόνο.

Χθες (20/10) «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα του σε τέσσερις αγωνιστικές και δεύτερη μέσα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

 

Οι λόγοι που έχει να ανησυχεί ο Παναθηναϊκός είναι αρκετοί. Η επιθετική λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου, το αμυντικό κενό που έβρισκε με ευκολία η ομάδα από το Ισραήλ, οι πολλές λάθος αποφάσεις στην παράταση και όλα τα σχετικά.

Όμως με ένα ζήτημα δεν έχει να φοβηθεί το «τριφύλλι» και αυτό αποδείχθηκε χθες. Αυτός ακούει στο όνομα Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος πάτησε παρκέ μετά από τόσους μήνες απραξίας και μετά από έναν τραυματισμό που τον κράτησε έξω για περίπου ένα μήνα (πριν από το Super Cup της Ρόδου), κι όμως ήταν, αν όχι η καλύτερη, η πιο σταθερή αξία του Παναθηναϊκού.

Τι έκανε χθες; Πέτυχε 11 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έδωσε λύσεις στην άμυνα οι οποίες δεν αποτυπώνονται στη στατιστική υπηρεσία. Άσχετα από το γεγονός πως εν τέλει δεν ήταν αρκετή για να φέρει τη νίκη, η παρουσία του Μήτογλου μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει.

Ταυτόχρονα, η «νίκη» του απόφοιτου του Γουέικ Φόρεστ φαίνεται και στο γεγονός ότι «μίλησε» στα κρίσιμα για τον Παναθηναϊκό. Η άμυνα που παίζει στον Κόεν αλλά και το καλάθι που βάζει μόνος του στη συνέχεια της φάσης, στέλνει την ομάδα του στο προβάδισμα με 67-66 στα 3,5 λεπτά για το φινάλε και για πρώτη φορά μετά το 9-7 στην έναρξη!

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να χρειάζεται ακόμα χρόνο και πάνω από όλα δουλειά, όμως εμφανίσεις και… θέληση για μπάκσετ σαν και αυτή του Μήτογλου χθες στο ΟΑΚΑ, μπορούν να αποτελέσουν «οδηγό» για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ