Νίκες για Έφες, Μονακό και Αρμάνι – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Νίκες για Έφες, Μονακό και Αρμάνι – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά αποτελέσματα.

Με τέσσερις αναμετρήσεις στο πρόγραμμά της ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Euroleague, με τον ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στον Ολυμπιακό που επιβλήθηκε της Ζάλγκιρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης με σκορ 89-72 και ανέβηκε στο 6-4.

Στο πρώτο χρονικά ματς, η Αναντολού Έφες πήρε πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Παρτίζαν επιστρέφοντας από διψήφια διαφορά με σκορ 100-94. Έτσι οι Τούρκοι πήγαν στο 5-5, ενώ οι Σέρβοι έπεσαν στο 4-6, όντας αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία.

Στο Βελιγράδι, η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε… αέρα από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 93-71, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική της νίκη που της δίνει τη δυνατότητα να ανέβει στο 4-6, ενώ οι Σέρβοι συνεχίζουν να έχουν προβλήματα όντας πλέον στο 3-7.

Τέλος, στη Βασκονία, η Μονακό έδωσε μάχη με την Μπασκόνια, όμως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν εκείνη που μπόρεσε να φύγει με το μεγάλο διπλό από την ισπανική έδρα με σκορ 77-75 χάρη στο κάρφωμα το Tζάρον Μπλόσομγκεϊμ. Έτσι, το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έπεσε στο 5-5, ενώ οι Μονεγάσκοι πήγαν στο 6-4.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αναντόλου Έφες-Παρτίζαν 100-94

Ολυμπιακός-Ζάλγκιρις Κάουνας 89-72

Μπασκόνια-Μονακό 75-77

Ερυθρός Αστέρας-Αρμάνι Μιλάνο 71-93

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ