Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη είναι δύσκολο να χάσεις»

Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη είναι δύσκολο να χάσεις»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την άνετη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στην συνολική εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του που έφερε αυτή την επικράτηση..

Ο Ολυμπιακός με μία εκπληκτική εμφάνιση έξω από τα 6.75, επικράτησε άνετα της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ με 89-72, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στα στατιστικά που έκαναν τη διαφορά για τους «Ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως με 23 ασίστ και μόλις 6 λάθη που είχε η ομάδα του, είναι πολύ δύσκολο να χάσει κάποιο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: «Άναψε» φωτιές ο Ντόρσεϊ – Το «DNP» και μια… ερυθρόλευκη κίνηση

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

«Για το ματς: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να σουτάρουν ακόμα και τα φόργουορντ της και είναι πολύ επικίνδυνη και στις 5 θέσεις. Είχαμε 23 ασίστ με μόλις 6 λάθη και με αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολα να χάσεις ένα ματς».

Για τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Έχουμε την ικανότητα. Επέστρεψαν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, αλλά θέλουν προπονήσεις ακόμα για να είναι πλήρως μαζί μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ