Νίκες για Μακάμπι, Μπασκόνια, Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Νίκες για Μακάμπι, Μπασκόνια, Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά αποτελέσματα.

Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστικής της Euroleague και πρώτη για τη «διαβολοβδομάδα» που διανύουμε.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στη Βασκονία, η Μπασκόνια επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με σκορ 80-79 χάρη σε καλάθι του Μάρκους Χάουαρντ στο φινάλε. Έτσι οι Βάσκοι ανέβηκαν στο 7-5, ενώ οι Τούρκοι έπεσαν στο 6-6.

Στη Γαλλία, η Βιλερμπάν έδωσε μάχη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως οι Ισραηλινοί ήταν οι μεγάλοι νικητές επικρατώντας με σκορ 94-91. Έτσι η «ομάδα του λαού» βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-5, ενώ οι Γάλλοι έπεσαν στην τελευταία μαζί με την Άλμπα στο 2-10.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια πρόσφερε ένα μεγάλο ματς μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, με τις «νυχτερίδες» να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 85-81. Έτσι η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού πήγε στο 6-6, με τους Σέρβους να πέφτουν στο 4-8.

Τέλος, στην Ιταλία, η Βίρτους Μπολόνια έκανε την… έκπληξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με σκορ 80-75. Έτσι, οι Ιταλοί ανέβηκαν στο 8-4 όντας στην τρίτη θέση, όμως οι Καταλανοί παραμένουν δεύτεροι με ρεκόρ 9-3.

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ