Ο Ιτούδης στην Μπαρτσελόνα; Τι απαντάει Ισπανός δημοσιογράφος

Ο Ιτούδης στην Μπαρτσελόνα; Τι απαντάει Ισπανός δημοσιογράφος

Φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησης του Ρότζερ Γκριμάου από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Οι τραγικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα σε Euroleague και ACB έχουν ανοίξει για τα καλά θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα, με τον Ρότζερ Γκριμάου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Παρά το γεγονός ότι ο team manager της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στον Ρότζερ Γκριμάου, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη που θέλουν να είναι πλέον θέμα ημερών και λίγων αποτελεσμάτων η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της καταλανικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε «καλωσόρισε» τον Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (pic)

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι αυτό του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Φενερμπαχτσέ. Όμως, σύμφωνα με Ισπανό ρεπόρτερ, δεν πρόκειται να υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στον Ελληνα τεχνικό και τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

«Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα είναι προπονητής της Μπάρτσα. Είναι ο Ρότζερ Γκριμάου. Ο σύλλογος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά του», ανέφερε ο Ισπανός ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «Gigantes», Ζεράρ Σολέ και πρόσθεσε: «Και αν έπαιρναν την απόφαση να ψάξουν για αλλαγή, ο Έλληνας δεν θα ήταν επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ