Μήνυμα Χεζόνια για το μέλλον του

Μήνυμα Χεζόνια για το μέλλον του

Τι δήλωσε αναφορικά με το μέλλον του ο Κροάτης σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μάριο Χεζόνια διανύει την φετινή χρονιά μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Ο Κροάτης σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία της «Βασίλισσας» μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Το συμβόλαιο του 28χρονου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με τον ίδιο να παίρνει θέση για το μέλλον του μιλώντας στο επίσημο site της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Έχασε πορτοφόλι και… 25-44 στα τελευταία 15:20 ο Αταμάν από τον Ιβάνοβιτς

«Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με τον μέγιστο σεβασμό και μετά θα δούμε που θα είμαστε για τα playoffs και μετά θα δούμε που θα είμαστε για το Final Four. Εν τέλει θέλουμε να το κερδίσουμε. Πιστεύω, ακόμα, στην ομάδα. Όλη αυτή η πορεία και τα ρεκόρ δεν μας επηρεάζουν, γιατί θέλουμε οπωσδήποτε κι άλλα. Υπάρχει πείνα. Υπάρχει πάντα αυτή η νοοτροπία εδώ», τόνισε μιλώντας στο επίσημο site της EuroLeague.

«Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε εδώ τους βασικούς παίκτες, νομίζω ότι στο μέλλον θα μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague. Και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί και ότι μπορούμε να πάμε ακόμη και σε ένα άλλο επίπεδο, σε κάτι πολύ περισσότερο από τα απλά πράγματα στα οποία εστιάζουμε τώρα», υποστήριξε.

Θυμίζουμε πως η πλευρά του παίκτη συναντήθηκε στις αρχές του Δεκέμβρη με τους ανθρώπους της Ρεάλ και υπήρξε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ