Και τώρα μια μεγάλη ευκαιρία στην Ισπανία για τους «στρατιώτες» του Γιώργου Μπαρτζώκα

Και τώρα μια μεγάλη ευκαιρία στην Ισπανία για τους «στρατιώτες» του Γιώργου Μπαρτζώκα

Η Euroleague συνεχίζεται με νέα διαβολοβδομάδα και ο Ολυμπιακός πετάει για την Ισπανία.

Δίχως ανάσα οι υποχρεώσεις στην Euroleague. Με μια ακόμη διαβολοβδομάδα προ των πυλών πριν καλά-καλά αποχαιρετήσουμε την τρέχουσα.

Και αν ο Ολυμπιακός αυτές τις μέρες τις πέρασε στο ΣΕΦ με δύο νίκες επί της Αρμάνι και της Μονακό, ανεβάζοντας το σερί του σε 4Χ4 και το ρεκόρ του σε 11-8; Τώρα φεύγει για την Ισπανία. Εκεί όπου τον περιμένει πρώτα η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (10/1, 21:30) και αμέσως μετά την Παρασκευή η Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων (12/1, 21:30).

Φυσικά η κατάσταση πλέον είναι πολύ διαφορετική για τους «στρατιώτες» του Γιώργου Μπαρτζώκα σε σχέση με την προηγούμενη… περιοδεία τους σε Λιόν (Βιλερμπάν) και Βερολίνο (Άλμπα). Πλέον με το ρεκόρ στο 11-8 αυτό το ταξίδι μοιάζει με μια μεγάλη ευκαιρία για «διπλό» ή «διπλά» που αλλάζουν για τα καλά το momentum σε αυτή την τόσο δύσκολη κούρσα.

Η Μπαρτσελόνα είναι στο 12-6, η Μπασκόνια στο 10-8 και οι δύο τους παίζουν αύριο στη Βαρκελώνη για την 19η αγωνιστική. Καταλαβαίνει ο καθένας λοιπόν ότι πρόκειται για ομάδες που έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό στα μισά του δρόμου. Και έχει σημασία ότι και από τις δύο οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Μήπως ήρθε η ώρα για ρεβάνς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ