Λούκας Βιλντόζα: Μια ευκαιρία για… αποδείξεις (vids)

Λούκας Βιλντόζα: Μια ευκαιρία για… αποδείξεις (vids)

Ο Λούκας Βιλντόζα έχει μπροστά του μια μοναδική ευκαιρία να δείξει το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει - Η απουσία του Σλούκα που του ανοίγει τον δρόμο και η εμπιστοσύνη του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός έχασε δικό του παιχνίδι πριν από δύο βράδια στη χώρα των Βάσκων από την Μπασκόνια, μετά από καλάθι στην εκπνοή από τον Κόντι Μίλερ – ΜακΙντάιρ, όμως αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία στον Εργκίν Αταμάν ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα.

Ο αρχηγός των πράσινων είδε από τον πάγκο τα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους προσαγωγούς, έκανε μαγνητική την επόμενη μέρα και παρότι γλίτωσε τη θλάση είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να αγωνιστεί με τη Βαλένθια, καθώς έχει ένα τράβηγμα.

Διαβάστε επίσης: Κάνααν: Το σπάνιο 0/7 και η αλλαγή διακόπτη την πιο κρίσιμη στιγμή! (vids)

Ο Βιλντόζα καλείται να βγει μπροστά…

Παρόλα αυτά η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί και λίγη ώρα πριν το παιχνίδι, με τον Αταμάν να προετοιμάζεται όμως να ρίξει στη «μάχη» για περισσότερη ώρα τον έτερο πόιντ γκαρντ που διαθέτει, τον Λούκας Βιλντόζα. Ο Αργεντινός γκαρντ έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει τη δεδομένη αξία του και να πάρει επ’ ώμου τη δημιουργία του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια.

Ο Σλούκας ακόμη και να είναι διαθέσιμος, δύσκολα να πάρει πολύ χρόνο και έτσι το βάρος θα πέσει στον Αργεντινό, που έχει μπροστά του μια καλή ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και να… γυρίσει τον διακόπτη, μιας και η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Αταμάν όσο και ο κόσμος της ομάδας περιμένουν περισσότερα.

Μια ευκαιρία για… αποδείξεις

Ο Βιλντόζα μετά από μια πολύ καλή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στα «θέλω» του Τούρκου προπονητή, θέλει ακόμη χρόνο και την ίδια ώρα έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον του. Οι μέσοι όροι του δεν είναι αντιπροσωπευτικοί της ποιότητας του, αλλά και του μισθού που παίρνει και καλείται να αποδείξει κόντρα στις «νυχτερίδες», αλλά και από εδώ και πέρα γενικότερα πόσο καλός γκαρντ είναι.

Τη φετινή σεζόν μετράει 6,1 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και συνολικά 4,5 στο σύστημα αξιολόγησης σε 17 λεπτά συμμετοχής. Ψάχνει ακόμη να βρει τον ρόλο του σε ένα «πλούσιο» ρόστερ σε προσόντα και ποιότητα, όμως δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, πέρα από κάποιες εκλάμψεις.

Η καλύτερη του εμφάνιση είναι στους 15 πόντους που είχε κόντρα στη Μακάμπι πριν από δύο μήνες περίπου, ενώ στο μοναδικό ματς που έπαιξε και δεν αγωνίστηκε ο Σλούκας ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπάγερν και εκείνος αν και ήταν άστοχος είχε γεμάτη στατιστική.

Ολοκλήρωσε το ματς με 8 πόντους, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 9 στο σύστημα αξιολόγησης σε 29 λεπτά συμμετοχής. Το ματς με τη Βαλένθια είναι και crash test για τον ρόλο του, αλλά ακόμη και για το μέλλον του, μιας και έχει έξτρα πίεση λόγω των μέτριων εμφανίσεων που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ