Η «συγγνώμη» του Μπαρτζώκα και η αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Η «συγγνώμη» του Μπαρτζώκα και η αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ένα ιδιαίτερο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός με κακή εμφάνιση στην έδρα της Μπασκόνια ηττήθηκε από τους Ισπανούς με 80-69, γνώρισε την 6η του ήττα από ισπανική ομάδα την φετινή σεζόν και έχασε έδαφος στη «μάχη» της πρόκρισης στα playoffs της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μια συνολικά κακή εμφάνιση, έκαναν πολλά λάθη τα οποία πλήρωσαν, έχασαν ξανά αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι και δεν μπόρεσαν να περιορίσουν αμυντικά τους Βάσκους, οι οποίοι έβαλαν με τη σειρά τους μεγάλα σουτ και καθάρισαν στην τέταρτη περίοδο το ματς.

Το κλίμα στους Πειραιώτες ήταν βαρύ το βράδυ της Παρασκευής (12/1), μέχρι η αποστολή να φτάσει στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Στην διάρκεια της αναχώρησης της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από την Ισπανία, οι περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλησαν να τονώσουν με χειροκρότημα το ηθικό των παικτών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποστήριξή τους και τους ζήτησε συγγνώμη για τις δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας του.

Για την ιστορία, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός έγραψε 0-2 στις 47 «διαβολοβδομάδες» της EuroLeague από το 2016/17 κι έπειτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ