Γιαμπουσέλε: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, γιατί να πάω στο ΝΒΑ και να κάθομαι στον πάγκο;»

Γιαμπουσέλε: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, γιατί να πάω στο ΝΒΑ και να κάθομαι στον πάγκο;»

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική «Εquipe» και μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο ΝΒΑ.

Ο Γκέρον Γιαμπουσέλε αποτελεί έναν από τους βασικούς παίκτες στο rotation της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο φόργουορντ να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην προέλαση της Βασίλισσας τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη.

Ο 28χρονος άσος των Μερένχες παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική «Equipe», αναφέροντας ότι έχει στο μυαλό του την επιστροφή του στο ΝΒΑ, όμως, τόνισε πως προτιμάει να παίζει στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, όπως  χαρακτήρισε τη Ρεάλ, παρά να κάθεται στον πάγκο σε κάποια ομάδα της Αμερικής.

Ο Γιαμπουσέλε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω πλέον να ζω περιμένοντας να μάθω αν θα παίξω όπως όταν ήμουν στη Βοστώνη ή στην Κίνα. Θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά παίζω για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και κερδίζω τίτλους. Γιατί να το αφήσεις αυτό για να καθίσεις στον πάγκο εκεί; Ίσως αυτό κάνουν οι νέοι σήμερα, το έχω ήδη κάνει».

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γιαμπουσέλε μετράει 11 αναμετρήσεις στη Euroleague με 7.8 πόντους, 4.8 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ