Καλαϊτζάκης: «Διαγράφεται η εμφάνισή μου αφού δεν κερδίσαμε»

Καλαϊτζάκης: «Διαγράφεται η εμφάνισή μου αφού δεν κερδίσαμε»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε στην ήττα τού Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι, αλλά και στην εμφάνισή του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να κάνει ματς καριέρας, αφού σημείωσε 17 πόντους.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η εμφάνισή του δεν έχει πια σημασία αφού δεν έφερε το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στο τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

«Δεν συνοδεύτηκε με νίκη η εμφάνισή μου, άρα διαγράφεται και δεν έχει καμία σημασία. Μας έλειψαν κάποια καλάθια αφού χάσαμε και τον Ναν και δεν είχαμε το ένας-ένας. Κάναμε καλύτερο δεύτερο μέρος αλλά μείναμε από ανάσες και αμυντικά δεν περιορίσαμε τον Μπόλντγουιν και τον Μπράουν. Χάσαμε και αρκετά ριμπάουντ.

Προχωράμε. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είχαμε τα δύο πόιντ γκαρντ μας, χάσαμε και τον Ναν, δεν είχαμε και τον Μαντζούκα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα.

Γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου, είτε για ένα λεπτό, είτε για είκοσι, πρέπει να δώσω τα πάντα και μέσα από την άμυνα να ξεκουράζω κάποιο από τα παιδιά. Σήμερα μου βγήκε και η επίθεση αφού τραυματίστηκε ο Ναν και έπαιξα περισσότερα λεπτά. Στην τελική μπάσκετ παίζουμε και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Δυστυχώς χάσαμε, οπότε θα δούμε το βίντεο και πάμε παρακάτω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ