Παναθηναϊκός: Ευχάριστα με Βιλντόζα, προπονήθηκε και… τρέχει για Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα με Βιλντόζα, προπονήθηκε και… τρέχει για Αρμάνι

Ο Λούκα Βιλντόζα έσπασε τα... κοντέρ της αποθεραπείας του, έβγαλε μέρος της προπόνησης και «τρέχει» για να προλάβει το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (31/1, 21:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στη σημερινή προπόνηση ο Εργκίν Αταμάν είχε πολύ ευχάριστα νέα, αφού είδε τον Λούκα Βιλντόζα να βγάζει μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά.

Γεγονός που σημαίνει πως συγκεντρώνει πιθανότητες ακόμα και για να τον υπολογίζει ο Τούρκος τεχνικός στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους Ιταλούς.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος γκαρντ είχε υποστεί υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου τις 7/1 στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, χειρουργήθηκε και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα. Όμως όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει νωρίτερα.

Κατά τα άλλα, η αποθεραπεία του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι πηγαίνει επίσης καλά, όμως ο Πολωνός παραμένει αμφίβολος, ενώ εκτός θα μείνει ο Κώστας Σλούκας που είχε χτυπήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ