Μπαρτζώκας: «Να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του Άλκη και να γινόμαστε καλύτεροι – Το μυστικό της επιτυχίας είναι η άμυνα»

Μπαρτζώκας: «Να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του Άλκη και να γινόμαστε καλύτεροι – Το μυστικό της επιτυχίας είναι η άμυνα»

Στην πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. ενώ στάθηκε και στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στις δηλώσεις πως η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το κλειδί για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στα ελάχιστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Παράλληλα ρωτήθηκε για την επέτειο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τονίζοντας ότι πρέπει να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του και να γινόμαστε καλύτεροι.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι η άμυνα που παίξαμε στο 2ο ημίχρονο. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από όλα τα παιδιά καθώς σε αυτό το σημείο κάναμε προσεγμένες επιθέσεις, αποφεύγοντας τα λάθη, δίχως να δώσουμε πολλά δικαιώματα στους αντιπάλους μας.

Βέβαια στα καθοριστικά σημαία μας βοήθησαν και τα επιθετικά ριμπάουντ καθώς έτσι μπορέσαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ από το σημείο που προηγηθήκαμε.

Παίξαμε πολύ καλά παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Είχαμε καλές τοποθετήσεις και όλα τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά. Τώρα περιμένουμε σιγά-σιγά να επιστρέψουν και οι τραυματίες μας καθώς πρόκειται για παίκτες πολύ σημαντικούς παίκτες που μας είναι απαραίτητοι για τη συνέχεια».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι για σαράντα λεπτά. Η Μπάγερν βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και το έδειξε στα τελευταία τρία ματς συμπεριλαμβανομένων και τον αγώνων τις γερμανικής λίγκας. Κατά την γνώμη μου έχουν ένα από τα πιο βαθιά ρόστερ και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο. Είναι πολύ δυνατοί ανταγωνιστές για τα playoffs. Οπότε το να κερδίσουμε εμείς, έχοντας τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι πολύ σημαντικό».

Για τις απουσίες: «Είναι εκτός οι δύο βασικοί παίκτες μας της φροντ λάιν, οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ έχουμε προσθέσει ένα νέο παίκτη. Θεωρώ αυτή τη νίκη ως μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν. Θέλω να ευχηθώ στον Πάμπλο και στη Μπάγερν καλή τύχη. Έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και θα γίνει πόλεμος. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα»

Για τον Άλκη: «Σήμερα ειδικά, αλλά και κάθε μέρα, θα πρέπει να θυμομαστε τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Το μπάσκετ, αλλά και όλα τα αθλήματα είναι παιχνίδια που πρέπει να μας κάνουν να χαιρόμαστε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ