Μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό – Ποιος τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τη Ρεάλ

Μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό – Ποιος τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τη Ρεάλ

Xωρίς τον Λούκα Βιλντόζα θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας

Επιστροφή στην δράση για την Euroleague, με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο παρκέ μετά τα «παράθυρα» τον εθνικών ομάδων για το Eurobasket του 2025.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (28/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης: Βάζουν «φωτιά» για Ποκουσέφσκι: Έτοιμος για επιστροφή…

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχτεί κόντρα στην «Βασίλισσα» χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αργεντίνος γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του, από το Final-8, με αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει θεραπείες.

Την ίδια στιγμή κανονικά θα ταξιδέψει ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος στον χθεσινό αγώνα της Εθνικήςμας ομάδας με την Ολλανδία παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην επιγονατίδα, με το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων να τσεκάρει την κατάστασή του επί ισπανικού εδάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ