Θέλουν τον Παναθηναϊκό του Αταμάν, οι φίλοι της Μακάμπι στους «8» – Τι ψήφισαν στο X

Θέλουν τον Παναθηναϊκό του Αταμάν, οι φίλοι της Μακάμπι στους «8» – Τι ψήφισαν στο X

Oι οπαδοί της Μακάμπι έδειξαν την προτίμησή τους σε περίπτωση που προκριθούν στα πλέι οφ της Euroleague.

Το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Euroleague πλησιάζει, με τα πλέι οφ να είναι όλο και πιο κοντά την ώρα που οι ομάδες παλεύουν είτε για το πλεονέκτημα, είτε για το αν μπουν στην εξάδα, είτε για τον αν μπουν στο πλέι ιν, με τη Μακάμπι να είναι μία από αυτές.

Ο δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, αποφάσισε να κάνει μια ψηφοφορία στο «X» προς τους οπαδούς του συλλόγου του Τελ Αβίβ, για το ποιον θα ήθελαν αντίπαλο στην οκτάδα, δίνοντας και κάποιες επιλογές, με τον Ισραηλινό να αναφέρει:

«Η ερώτηση για τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ εάν υπάρχει πρόκριση για τα πλέι οφ από τις θέσεις 6-7. Από τις επιλογές που υπάρχουν, ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα ήταν η πιο “άνετη” για να συναντηθεί η Μακάμπι στα πλέι-οφ; Η ομάδα που πιστεύεις ότι οι κίτρινοι είναι πιο πιθανό να κερδίσουν στη σειρά λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνθήκες».

Τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα, με την προτίμηση των φίλων της Μακάμπι να είναι προς τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και ψήφισε το 38,6% των συμμετεχόντων, αφήνοντας δεύτερη τη Μονακό με το 34,9% και τρίτη την Μπαρτσελόνα, που συγκέντρωσε το 26,4% των ψήφων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπαρτσελόνα – 26,4%
Μονακό – 34,9%
Παναθηναϊκός – 38,6%

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ