Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι – Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον»

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι – Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στην κρούση που είχε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας μάλιστα πως ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον.

Την Παρασκευή (22/3) που μας πέρασε Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 31ς αγωνιστικής της Euroleague. Μια «μάχη» που έβγαλε νικητή το τριφύλλι,  ενώ παράλληλα έφερε ξανά αντιμέτωπους στο παρκέ τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ, Χουάντσο και Γουίλι.

Ο τελευταίος μάλιστα στάθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος να τον ντύσει στα πράσινα.

Διαβάστε επίσης: Ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού: Η ΑΕΚ, η Φενέρ και τα 4 ματς σε 11 μέρες «φωτιά»!

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ στο Eurohoops:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν παίξαμε με τον τρόπο μας στο δεύτερο ημίχρονο, την ίδια ώρα έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς, υπήρχε physicality και αυτό μας κόστισε το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι πάντα φοβερή, είναι ιδιαίτερο να παίζεις εδώ. Οι φίλαθλοι τούς έδωσαν ώθηση. Όμως κι εμείς δεν είχαμε και τα καλύτερα 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Ήταν πολύ σκληρό ματς, παίζουμε και οι δυο ομάδες για το πλεονέκτημα έδρας, ήταν πολύ δύσκολο ματς ειδικά στα τελευταία λεπτά, όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά έτσι είναι και πρέπει να προχωρήσουμε».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Είναι τρομερή η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, λατρεύω το περιβάλλον εδώ, είναι πολύ ιδιαίτερο να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό.Όλοι οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την ομάδα τους, φωνάζουν από την αρχή, βλέπεις ότι υπάρχει σύνδεση με τους παίκτες. Το λατρεύω, είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες».

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι: «Εκτιμώ ότι με ήθελαν το περασμένο καλοκαίρι, για εμένα ήταν μια στιγμή στην ζωή μου και την καριέρα μου που ήθελα να γυρίσω στην πατρίδα μου. Ήθελα να απολαμβάνω ξανά κάθε αγώνα μπάσκετ, πέρασαν πολλά χρόνια που δεν έπαιζα στην Ευρωλίγκα και στην ACB, προσπαθώ να συνηθίσω ξανά την λίγκα. Με ήθελαν, μου έκαναν πρόταση, στο μέλλον δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και ο Χουάντσο στον Παναθηναϊκό».

Για την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όταν έμαθε ότι απάντησε αρνητικά: «Πήρε τελικά έναν Ερνανγκόμεθ. Εκτιμώ ειλικρινά την προσπάθεια που έκανε εκείνος και η ομάδα για εμένα, αλλά για εμένα είχε έρθει η στιγμή να γυρίσω σπίτι μου. Αλλά το να είμαι εδώ και να βλέπω την ομάδα, τους φιλάθλους, το περιβάλλον, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα, όμως, είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ