Μίροτιτς: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από την Μπαρτσελόνα»

Μίροτιτς: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από την Μπαρτσελόνα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς σχολίασε την επιλογή του να φύγει από την Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στη σεζόν της Αρμάνι Μιλάνο.

To καλοκαίρι που μας πέρασε ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν ένα από πιο… καυτά ονόματα στη Euroleague αφού αποφάσισε να φύγει από την Μπαρτσελόνα και μετά από πολλές φήμες και εικασίες, υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μαυροβούνιος, με ισπανικό διαβατήριο, μίλησε στο «BasketNews» για την επιλογή του να αφήσει τους Καταλανούς, επισημαίνοντας πως δεν το μετάνιωσε, ενώ στάθηκε και στην πορεία της ομάδας του Έτορε Μεσίνα στη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς:

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από την Μπαρτσελόνα: «Σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι αυτός ο τύπος που έχει τύψεις. Προσπαθώ πάντα να είμαι θετικός και να κάνω το καλύτερο από αυτό που μου δίνει η ζωή. Είμαι πολύ ευλογημένος που έχω αυτή τη δουλειά, που είμαι στην ομάδα που είμαι και ότι ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι που αγαπώ, οπότε δεν μετανιώνω καθόλου».

Για τη σύγκριση Μπαρτσελόνα και Αρμάνι:«Είναι και οι δύο σπουδαίοι οργανισμοί. Και οι δύο έχουν εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Είχα τον Σάρας στην Μπαρτσελόνα, εδώ είχα τον Μεσίνα, έναν από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Έτσι, ακόμα και στην ηλικία μου, συνεχίζω να μαθαίνω να βελτιώνομαι κάθε σεζόν. Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα και για τους δύο οργανισμούς».

Για την κακή σεζόν της Αρμάνι στη Euroleague: «Λοιπόν, ήταν μια δύσκολη σεζόν με κάποιους τραυματισμούς, με υψηλές προσδοκίες, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Μερικές φορές χάνεις, άλλες κερδίζεις. Τελικά δεν είναι πάντα όπως θέλεις, πώς προσεγγίζεις κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις και να συνεχίσεις να παλεύεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ