Φενέρ: Χωρίς τον Μότλεϊ στο ΣΕΦ, αμφίβολος και ο Σανλί

Φενέρ: Χωρίς τον Μότλεϊ στο ΣΕΦ, αμφίβολος και ο Σανλί

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση της Φενέρ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (12/4,21:15) - Αμφίβολη και η συμμετοχή του Σερτάτς Σανλί

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague (12/4,21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε ένα ματς που θα κρίνει και την τελική κατάταξη των δύο ομάδων στην βαθμολογία της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο, έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα να διαχειριστεί, αφού δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή, Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα στο ματς με την Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός σέντερ θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για συνεχίσει την θεραπεία του.

Διαβάστε επίσης: Η αγκαλιά του Μπαρτζώκα με τον Πίτερς στο καθιερωμένο… σούσι για τους παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Επίσης, την αποστολή της τουρκικής ομάδας θα ακολουθήσει ο Σερτάτς Σανλί, ωστόσο, η δική του συμμετοχή στο ματς με τους ερυθρόλευκους θα κριθεί τελευταία στιγμή, αφού και αυτός αποκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα στον δεξί δικέφαλο στο ματς με την Εφές και δεν είναι ακόμα γνωστό εάν είναι στο 100% για να αγωνιστεί.

Αυτό σημαίνει ότι το βάρος στη θέση «5» θα πέσει στους ώμους του Γιώργου Παπαγιάννη για το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ