Euroleague: O Πρόσιντα της Άλμπα πήρε το βραβείο του Rising Star της σεζόν (vid)

Euroleague: O Πρόσιντα της Άλμπα πήρε το βραβείο του Rising Star της σεζόν (vid)

Ο Γκαμπριέλε Πρόσιντα της Άλμπα Βερολίνου ήταν o παίκτης που πήρε το βραβείο του Rising Star για τη σεζόν 2023-24, παρά το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα κατέγραψε μια απογοητευτική πορεία στην φετινή Euroleague

Μπορεί η Άλμπα Βερολίνου να τερμάτισε στην τελευταία θέση της Euroleague, ωστόσο ο Γκαμπριέλε Πρόσιντα ήταν εκείνος που πήρε το βραβείο του Rising Star για τη σεζόν 2023-24.

Ο Ιταλός φόργουορντ της γερμανικής ομάδας ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 8.3 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο με 8 βαθμούς στο PIR. Επιπλέον σούταρε με 58% στα δίποντα και 76% στις βολές σε κάτι λιγότερο από 18 λεπτά ανά παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Αν δεν πιστεύεις στα θαύματα, δεν τα συναντάς

Ο Πρόσιντα ξεκίνησε την καριέρα του στην Καντού όπου αγωνίστηκε έως το 2021 πριν μετακομίσει στην Μπολόνια για λογαριασμό της Φορτιτούντο, με τον 22χρονο άσο να αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στην Ευρώπη.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Πρόσιντα αποτελεί μέλος της Άλμπα Βερολίνου, παίρνοντας μέρος στο project της γερμανικής ομάδας. Φέτος αποτελεί τον Rising Star της Euroleague, ένα βραβείο που έχουν κερδίσει οι Λόρμπεκ, Μπαρνιάνι, Ρούντι Φερνάντεθ, Γκαλινάρι, Βελίτσκοβιτς, Ρούμπιο, Μίροτιτς, Παπανικολάου, Μπογκντάνοβιτς, Αμπρίνες, Ντόντσιτς, Μπιτάτζε, Γκαρούμπα, Γιοκουμπάιτις και Μαντάρ.

Δείτε το βίντεο της Euroleague:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ