Έντονη δυσαρέσκεια με Πάντερ στην Παρτιζάν: «Μας κοροϊδεύει!»

Έντονη δυσαρέσκεια με Πάντερ στην Παρτιζάν: «Μας κοροϊδεύει!»

Σκληρή κριτική στην Παρτιζάν και προσωπικά στον Κέβιν Πάντερ, άσκησε ο Σέρβος πρώην προπονητής της ΑΕΚ και Ερυθρού Αστέρα, Βλάντε Τζούροβιτς.

Καλοκαίρι σαρωτικών αλλαγών θα είναι το ερχόμενο για την Παρτιζάν, η οποία δεδομένα θα κινηθεί για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, προκειμένου να επιστρέψει στα playoffs της Euroleague.

Ο Μαρίνκοβιτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει κλείσει ήδη στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Κέβιν Πάντερ παρουσιάζεται πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Ο Αμερικανός είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο και γίνεται δέκτης σκληρής κριτικής από αρκετούς ανθρώπους στο σερβικό μπάσκετ. Αυτή τη φορά δηκτική κριτική του άσκησε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Ερυθρού Αστέρα, Βλάντε Τζουροβιτς.

«Είμαι απογοητευμένος με το παιχνίδι της Παρτιζάν. Λέω εδώ και τόσο καιρό πως ο Κέβιν Πάντερ είναι ένας παίκτης που κοροϊδεύει το προπονητικό team αλλά και τους φιλάθλους, τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο για την Παρτιζάν να κερδίσει οτιδήποτε με αυτόν στην ομάδα”, ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στο “Arena Sport”.

«Δεν έχει την ποιότητα που νομίζουν οι φίλαθλοι. Είναι ηγέτης; Είναι πραγματικός αρχηγός; Είναι νικητής; Τίποτα από τα τρία. Δεν θα έπρεπε να είναι αρχηγός και σίγουρα δεν είναι και τα άλλα δύο», υποστήριξε.

Η αρνητικότητα έχει προκύψει από την απόλυτη αποτυχία της Παρτιζάν φέτος, η οποία απέτυχε να προκριθεί στα playoffs της Euroleague, αλλά και από το γεγονός πως έχασε με 3-0 τους τελικούς της ABA League από τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφααιρόπουλου.

Στον Κέβιν Πάντερ χρεώνεται το γεγονός πως δεν μπόρεσε να ηγηθεί της ομάδας του και να την οδηγήσει στις επιτυχίες φέτος, παρόλο που φαινομενικά ήταν ο παίκτης «ορχήστρα» της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ