Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Το 3Χ3 έκανε η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, πρώτη νίκη για Μακάμπι και Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός μετά την «κακή παρένθεση» στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της 3ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός με μια πολύ καλή εμφάνιση, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας της πρωτάρας Γκραν Κανάρια στο Νίκος Γκάλης με 102-87.

Μάλιστα αυτή για το τριφύλλι ήταν η πρώτη 100άρα μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στην Ευρωλίγκα, καθώς έστω και δύσκολα λύγισε την αξιόλογη Μπάγερν Μονάχου στο Παλάου Μπλαπουγκράνα με 83-73.

Εξάλλου, η ΤΣΣΚΑ αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, πήρε τη νίκη στη Μόσχα απέναντι στην μαχητική Νταρουσάφα. Ετσι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 3Χ3 και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνουν την Παρασκευή (19/10) Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε που είναι υπόλοιπες τρεις αήττητες ομάδες ως τώρα.

Τέλος πρώτη νίκη για τη Μακάμπι η οποία πέρασε από το Μαυροβούνιο με 78-68 επί της Μπουντότσνοστ, υποχρεώνοντάς την στην 3η σερί της ήττα.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 18/10

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Νταρουσάφακα 79-75

Μπουντούτσνοστ – Μακάμπι Τελ Αβίβ 68-78

Παναθηναϊκός – Γκραν Κανάρια 102-87

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 83-73

Παρασκευή 19/10

Χίμκι – Εφές 20:00

Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 20:45

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 21:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ