Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Χίμκι, Εφές, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ήταν οι θριαμβευτές της δεύτερης μέρας της 10η αγωνιστικής της Euroleague. Ας δούμε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία με το 1/3 της διοργάνωσης συμπληρωμένο.

Η Χίμκι, στο πρώτο ματς της ημέρας, βρήκε μπροστά της για άλλη μια φορά τον κακό εκτός έδρας Παναθηναϊκό και με τον Άντονι Γκιλ σε μεγάλη μέρα, επικράτησε των πράσινων με 76-68. Στο 4-6 η 10η Χίμκι, στο 5-5 ο 8ος πλέον Παναθηναϊκός.

Με νίκη προχώρησε και η Εφές Αναντολού που δείχνει φέτος ικανή για μεγάλα πράγματα. Οι Τούρκοι του Εργκίν Αταμάν, με τους Μπομπουά, Μότουμ και Μίσιτς επικράτησαν της Μπασκόνια με 96-85 και έφτασαν στην 4η θέση με ρεκόρ 8-2. Αντίθετα η οικοδέσποινα του φετινού Final 4, Μπασκόνια είναι σε κακό φεγγάρι και βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 3-7.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έκαμψε με ευκολία το εμπόδιο της Μπουντούτσνοστ, της οποίας επικράτησε με 92-70. Οι ερυθρόλευκοι είχαν στον ΛεΝτέι σε ημιάγρια κατάσταση και τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ να συνδράμουν σημαντικά για την 6η νίκη της σεζόν, που φέρνει τον Ολυμπιακό στην 6η θέση (6-4), την ώρα που η Μπουντούτσνοστ είναι 15η με μόλις 2 νίκες σε 10 ματς.

Άλλη μια νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η Φενέρμπαχτσε, ακόμα και αν αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Σλούκα. Οι Γκούντουριτς, Άλι και Βέσελι έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Ομπράντοβιτς και με το τελικό 84-65, έφτασαν στο 9-1, παραμένοντας πρώτη μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 6-4 καιβρίσκεται στην 7η θέση (τελευταία σε τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό και Αρμάνι).

Αναλυτικά ο βαθμολογικός πίνακας με την 10η αγωνιστική της Euroleague συμπληρωμένη:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ