Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (66-82)

Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (66-82)

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε εύκολα της Άλμπα με 66-82, ωστόσο έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Ο σοβαρός, κατά τα φαινόμενα, τραυματισμός επισκίασε την εύκολη επικράτηση της ΤΣΣΚΑ επί της Άλμπα στο Βερολίνο με 82-66.

Στο πρώτο ημίχρονο η Άλμπα κατάφερνε να βρίσκει τις λύσεις και να κρατιέται κοντά στο σκορ. Όσες προσπάθειες και αν έκανε η ρωσική ομάδα για να ξεφύγει στο σκορ, η Άλμπα κατάφερνε να διατηρείται μέσα στο παιχνίδι (34-39). Ωστόσο 4 λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο ο Γουίλ Κλάιμπερν αποχώρησε υποβασταζόμενος, αφού στην προσπάθεια για λέι – απ το πόδι του κόλλησε στο παρκέ.

Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή που έκανε τη μεγάλη διαφορά για την ΤΣΣΚΑ, αφού με την πολύ καλή της άμυνα υποχρέωσε τους Γερμανούς να σκοράρουν μόλις 8 πόντους πετυχαίνοντας 22 (42-61). Στην τελευταία περίοδο τα πάντα είχαν κριθεί και οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην επίθεση.

Με την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα αύριο, ο Κλάιμπερν θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Την επόμενη βδομάδα η Άλμπα υποδέχεται τη Μιλάνο (30/10) και θα φιλοξενηθεί από τη Ρεάλ (01/11). Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (30/10) και θα ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη για να παίξουν με τη Ζενίτ (01/11).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ