Μακάμπι – Άλμπα Βερολίνου 104-78

Μακάμπι – Άλμπα Βερολίνου 104-78

Πιο πειστική δεν γίνεται. Η Μακάμπι διέλυσε την Άλμπα Βερολίνου κι έδειξε ότι όσο περνά ο καιρός, γίνεται ομάδα του προπονητή της, παίζει μπασκετάρα

Στο ΣΕΦ έκανε περίπατο, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην αποψινή της εμφάνιση. Η Άλμπα Βερολίνου είχε την… ατυχία να βρεθεί μπροστά της και το ταμπλό έγραψε 104-78. Πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν 31 πόντους σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν έπαιξαν άμυνα σεμιναριακού επιπέδου. Κι όλα αυτά για… 20 λεπτά στην ουσία, καθώς στην πρώτη περίοδο οι Γερμανοί αντιστάθηκαν, ενώ η τελευταία ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν +100 πόντους και μπορούσαν να πετύχουν όσους ήθελαν. Ο Ουίλμπεκιν έδωσε άλο ένα σόου, ο Ντόρσεϊ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Φάληρο, ο Ντιμπαρτολομέο είχε γεμάτη στατιστική, ο Ουόλτερς παραμένει σταθερή αξία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Μπλακ θύμισε ότι το μπάσκετ είναι άθλημα των ψηλών κι ο Χάντερ έλεγξε την εναέρια κυκλοφορία.

Τι να αντιπαραθέσουν οι Γερμανοί σ’ αυτή τη γεμάτη φαρέτρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου; Τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, δεν έφταναν για να αποτρέψουν την ήττα, καθώς η άμυνα ήταν απολύτως δυσλειτουργική, δεν κατάφερε να σταματήσει τίποτα απ’ όσα σχεδίασε ο κόουτς της Μακάμπι.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 52-37, 83-55, 104-78.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ