Καλάθης: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε»

Καλάθης: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε»

Ο Νικ Καλάθης τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μάθει από τα λάθη του ματς με τον Προμηθέα, ενώ ανέφερε πως μόνη αντίδραση είναι η νίκη.

Ο Νικ Καλάθης έκανε δηλώσεις ενόψει του αυριανού (14/11, 21:00) αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει μετά την ήττα από τον Προμηθέα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στη γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλάθης:

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Για τις δυσκολίες στον Παναθηναϊκό τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Έχουν σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μις – ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ