ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βαλένθια 81-70

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βαλένθια 81-70

Οι Ρώσοι χρειάστηκαν το τέταρτο δεκάλεπτο για να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών «νυχτερίδων», κατακτώντας την τέταρτη συνεχόμενή τους νίκη στην Ευρωλίγκα και φθάνοντας στο 15-6.

Η νίκη μετράει στον αθλητισμό και μόνο αυτή μπορεί να κρατήσει η ΤΣΣΚΑ για το παιχνίδι με την Βαλένθια. Η ομάδα του στρατού χρειάστηκε την εξαιρετική εμφάνιση του Γιοχάνες Βόιτμαν για να κάμψει την αντίσταση των «νυχτερίδων» και να νικήσει τελικά με 81-70 στην Μέγκασπορτ Αρίνα για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ματς… καθαρίστηκε στην τελευταία περίοδο, όταν και οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με πάνω από 10 πόντους, με τον Γερμανό φόργουορντ να σταματάει στους 19 πόντους και τα 10 ριμπάουντ. Από την στιγμή που το συγκρότημα του Ιτούδη βρήκε ρυθμό, τα πράγματα ήταν απλά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με εννιά παόντους (58-49, 28′) και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα… έχτιζαν για τη συνέχεια του ματς. Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Σαντ-Ρος, ήταν και αυτός που ευστόχησε για προσπάθεια τριών πόντων, στέλνοντας το ματς στους 13 (71-58, 34′), κρίνοντας ουσιαστικά και την αναμέτρηση.

Από εκεί και έπειτα η Βαλένθια αρκέστηκε σε κάποια ξεσπάσματα, η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε την τέταρτη συνεχόμενή της νίκη και συνεχίζει να βλέπει προς τα πάνω στην βαθμολογία της φετινής Ευρωλίγκας.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 42-39, 60-56, 81-70.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ