Ολυμπιακός: Με τους νέους, τους γνωστούς μικρούς αλλά και τον Χρηστίδη

Ολυμπιακός: Με τους νέους, τους γνωστούς μικρούς αλλά και τον Χρηστίδη

Οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στο Ισραήλ με 14 παίκτες για το ματς με την Μακάμπι. Μέσα οι Ποκουσέφσκι-Νικολαΐδης, με τους νέους αλλά και τον αμφίβολο Ρούμπιτ.

Μερικές ώρες μετά την άρση του BAN για τον Ολυμπιακό, έγιναν γνωστοί οι παίκτες με τους οποίους θα… πορευτεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά από καιρό έχουν στην διέθεσή πάνω από 10 έτοιμους παίκτες για ένα ματς! Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ και με τους ξένους παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα (Μπάικς και ΜακΚίσικ) αλλά και τους νεαρούς Ποκουσέφσκι και  Νικολαΐδη. Μαζί τους και ο Βασίλης Χρηστίδης και ο λόγος είναι απλός.

Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ έβγαλε μέρος τις προπόνησης της Τρίτης, το προηγούμενο διάστημα ήταν άρρωστος και για τις προπονήσεις ο νεαρός είναι αναγκαίος, την ώρα που μπορεί και ο ίδιος να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες, στην πρώτη του αποστολή με την πρώτη ομάδα.

Κανονικά θα παίξει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μπράντον Πολ, που ήδη νιώθει καλύτερα από τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε αλλά και ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Ήφαιστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ