Είστε υπέρ ή κατά της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα; (poll)

Είστε υπέρ ή κατά της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα; (poll)

Οι Πράσινοι για άλλη μία φορά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την Ευρωλίγκα. Ψηφίστε στο poll του «10» εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την συγκεκριμένη κίνηση.

Η χτεσινή ημέρα, εκτός από την τελική απόφαση της Ευρωλίγκας για την διακοπή της φετινής σεζόν, είχε μπόλικο παρασκήνιο. Εκτός από μερίδα ομάδων που αμφιταλαντευόταν για το εάν θέλει ή όχι να συνεχιστεί η χρονιά, υπήρξε και η θέση του Παναθηναϊκού που ήταν ξεκάθαρη. Οι Πράσινοι ήθελαν να ολοκληρωθεί η σεζόν λόγω των εσόδων, να μάθουν ποιο είναι το σκεπτικό της διοργάνωσης, τι βγαίνουν από τα ταμεία τους για τις ομάδες, ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο με τον Τζόρντι Μπερτομέου και την Ευρωλίγκα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την μεριά του, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω μιλώντας για το τέλος της λίγκας και την διάσπασή της. Δεν πάνε πάρα δύο χρόνια από την εποχή που ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ σόκαρε την μπασκετική Ευρώπη, με την απειλή πως θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα φύγει από την Ευρωλίγκα.

Και φτάνουμε στο 2020 που από ότι φαίνεται βρισκόμαστε στον ίδιο παρανομαστή. Οι Πράσινοι ζητούν την διαφάνεια της διοργάνωσης ή αλλιώς απειλούν με αποχώρηση, με την FIBA να παραμονεύει και να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση για το σχίσμα που έχει προκύψει από την τοποθέτηση του προέδρου του Τριφυλλιού.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου, την οποία οι φίλοι της ομάδας αλλά και όλη η μπασκετική Ευρώπη περιμένουν. Γιατί μπορεί όσα αναγγείλει να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο τοπίο.

Ομάδες όπως οι Βίρτους Μπολόνια περιμένουν με ανυπομονησία την αποχώρηση των Πράσινων από την λίγκα, καθώς η περίσταση τους έφερε και πάλι εκτός διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι φωνές που υποστηρίζουν ότι όλο και πλησιάζει η ώρα της μεγάλης εξόδου του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα.

Το ζητούμενο, όπως και σε όλες τις κορυφαίες ομάδες ανά τον κόσμο, είναι τι ακριβώς πιστεύει ο κόσμος για αυτήν την κίνηση. Είναι υπέρ του να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός ή κατά της απόφασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου; Υπέρ του να φύγει απο την Ευρωλίγκα και να πάει στο BCL ή κατά επειδή η ιστορία των Πρασίνων είναι τέτοια που δεν γίνεται να «εγκλωβιστεί» στην τρίτη σε δυναμικότητα διοργάνωσης της Ευρώπης;

Η απόφαση είναι δική σας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ