Ο Στέφανος Δέδας ανέλαβε την Χάποελ Τελ Αβίβ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Στέφανος Δέδας ανέλαβε την Χάποελ Τελ Αβίβ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Στέφανος Δέδας ανέλαβε τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος από το Ισραήλ το απόγευμα της Τετάρτης (17/4).

Τα τεχνική ηγεσία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέλαβε ο Στέφανος Δέδας μέχρι, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ισραηλινή ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το απόγευμα της Τετάρτης (17/4).

Μάλιστα όπως σημειώνει ο σύλλογος από το Ισραήλ, ο προπονητής που καθόταν στον πάγκο της ομάδας μέχρι πρότινος, ο Μπαράκ Λέντερερ, θα οδηγήσει την ομάδα του και στην επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4) και αμέσως μετά θα γίνει βοηθός του Στέφανου Δέδα.

Διαβάστε επίσης: Μήνυση κατά του Μελισσανίδη, για απειλή – Του τηλεφώνησε από το κινητό του «Γιαννάκη»

«Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν έχει εγκαταλείψει τους στόχους της τη φετινή σεζόν και θα κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Ο Δέδας είναι ένας καταρτισμένος προπονητής που μπορεί να μας βοηθήσει», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ραμί Κοέν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χάποελ Τελ Αβίβ:

«Ο αθλητικός σύλλογος της Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοινώνει την πρόσληψη του Στέφανου Δέδα ως προπονητή της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Δέδας θα προσγειωθεί στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπαράκ Λέντερερ, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, θα καθοδηγήσει επίσης την ομάδα απέναντι στη Χάποελ Αφούλα την Παρασκευή και θα συνεχίσει στον σύλλογο ως βοηθός του Δέδα.

Ο Δέδας προπονούσε στο παρελθόν τη Χάποελ Χολόν και την ΑΕΚ Αθηνών, ενώ πρόσφατα διετέλεσε βοηθός προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε. Ο πρόεδρος της ομάδας Ραμί Κοέν δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Μπαράκ Λεντερέρ που απέδειξε ποιες είναι οι ικανότητές του ως προπονητής και μας έδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε.

Ο Μπαράκ θα παραμείνει βοηθός του Δέδα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν έχει εγκαταλείψει τους στόχους της τη φετινή σεζόν και θα κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Ο Δέδας είναι ένας καταρτισμένος προπονητής που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό»

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Δέδας έχει διατελέσει προπονητής σε ΑΕΚ (2021-22), Χάποελ Χολόν (2019-2021), Μπαχτσεσεχίρ (2017-2019) και Γκαζιαντέπ (2015-2017), ενώ αποτέλεσε βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ