«Παρέλαση» για την Ισπανία κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού με σούπερ αδέρφια Ερνανγκόμεθ (94-64)

«Παρέλαση» για την Ισπανία κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού με σούπερ αδέρφια Ερνανγκόμεθ (94-64)

Με Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να πετυχαίνουν το 1/3 των πόντων για την Ισπανία, οι παίκτες του Σκαριόλο ξεκίνησαν με το δεξί στο Mundobasket επικρατώντας με 94-64 της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η Ισπανία, με τους Γιουλ και Ρούντι να κάνουν το δικό τους… last dance με τη Φούρια Ρόχα, βρίσκονται στη νέα τους εποχή στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα αδέρφια Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο με το… καλημέρα, με τα δύο αδέρφια να είναι οι πρωταγωνιστές για την Ισπανία στη νίκη με 94-64 επί της Ακτής Ελεφαντοστού στην πρεμιέρα αμφότερων στο Mundobasket.

Διαβάστε επίσης: Mundobasket: Πρεμιέρα κατά παραγγελία για την Εθνική

Το ματς ήταν ανταγωνιστικό μόλις για ένα δεκάλεπτο (24-17). Από εκεί και πέρα οι Ίβηρες ξεμπλόκαραν και εμφάνισαν τις αδιαμφισβήτητες επιθετικές αρετές τους για να κλείσουν το ημίχρονο με ένα υπέρ τους +19 (53-34).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε γρήγορα τους 32 πόντους (71-39 στο 26′), δίνοντας την ευχέρεια στον Σέρτζιο Σκαριόλο να κάνει υποδειγματικό ροτέισον αφού όλοι οι παίκτες της αποστολής αγωνίστηκαν για όχι λιγότερο από από 11′ αλλά και όχι περισσότερο από 23′, χωρίς μάλιστα να χάσουν τον ρυθμό τους, κάτι που μαρτυρά και το τελικό 94-64.

Καλύτερος για τους Ισπανούς ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ (22π, 5 ριμπ), με τον αδερφό του να προσθέτει άλλους 11 πόντους (4 ριμπ και 4 ασίστ) και τους Αλντάμα (8π, 5 ριμπ, 3 κοψίματα), Γκαρούμπα (12π, 7 ριμπ) και Νούνιεθ (3π, 5 ριμπ, 8 ασίστ) να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Για την Ακτή Ελεφαντοστού ξεχώρισαν οι Κονέ και Αμπουό με 11 και 9 πόντους αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ