Προπονητής Νότιου Σουδάν: «Κάναμε προπονήσεις με αετούς να πετούν πάνω απ’ το κεφάλι μας»

Προπονητής Νότιου Σουδάν: «Κάναμε προπονήσεις με αετούς να πετούν πάνω απ’ το κεφάλι μας»

Ο προπονητής του Νότιου Σουδάν, Ρόαγιαλ Ίβει, μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που η ομάδα του έκανε προπονήσεις αλλά και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Το Νότιο Σουδάν έγραψε ιστορία καθώς με τη μεγάλη νίκη με 101-78 απέναντι στην Ανγκόλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024!

Ο προπονητής της ομάδας και ασίσταντ κόουτς των Χιούστον Ρόκετς, Ρόαγιαλ Ίβει, συγκλόνισε με τις δηλώσεις του όταν μίλησε για τις δυσμενείς συνθήκες με τις οποίες γίνονταν οι προπονήσεις της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Η δεύτερη ευκαιρία του Χρήστου Τζόλη: 4 γκολ σε 4 ματς στη νέα του αρχή

Όταν ρωτήθηκε αν είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της αθλητικής του ζωής απάντησε: «Είσαι σοβαρός; Πηγαίνουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ναι! Να πηγαίνεις στους Ολυμπιακούς; Είναι τρελό!. Κάναμε προπόνηση στα ανοικτά. Αετοί πετούσαν από πάνω μας, το γήπεδο πλημμύριζε.

Το να έρθουμε εδώ και να παίξουμε μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους στις Φιλιππίνες… είμαι στα σύννεφα αυτή τη στιγμή. Είναι τρομερό συναίσθημα. Αυτά τα παιδιά ακούν, επιμένουν, ακούν. Είναι τρομερό συναίσθημα. Μπράβο στα παιδιά μου, γιατί χωρίς εκείνα δεν θα στεκόμασταν εδώ.

Έδωσαν τα πάντα. Τους ζήτησα να κάνουν τα πάντα και τώρα καρπωνόμαστε τα οφέλη και είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε, να γίνουμε καλύτεροι και να κινήσουμε αυτό το τρένο γιατί απλά δεν σταματάει.

Στους φίλους μας στο Νότιο Σουδάν, θέλω να πω: »Λοιπόν, ναι! Νότιο Σουδάν, είμαστε εδώ! Νούμερο ένα στην Αφρική. Δεν είναι πλάκα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ