Αντετοκούνμπο : «Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι»

Αντετοκούνμπο : «Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ, ξεκαθαρίζοντας πως τα «ελάφια» θα πρέπει να παίξουν πιο σκληρά.

Το Ορλάντο σόκαρε τους Μπακς στο game 1 των playoffs και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ασφαλώς, φαβορί παραμένει το Μιλγουόκι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως να επιμένει. Τα «ελάφια» θα πρέπει να παίξουν πιο σκληρά στην συνέχεια των αγώνων.

Ο MVP του NBA τόνισε πως δεν υπάρχει… μαγικό ραβδάκι, ενώ μίλησε και για τις συνθήκες που επικρατούν στην «φούσκα».

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε πιο σκληρά. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας νομίζω ότι η ενέργεια μας ήταν καλή σήμερα. Είχαμε καλή ενέργεια, απλά έπαιξαν πολύ καλά. Έβαλαν πολλά σουτ, όλοι έβαλαν, έπαιξαν καλά. Πρέπει να τους το δώσω αυτό.

Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα στο Game 2. Απλά πρέπει να παίζουμε σκληρά, ώστε να μπορούμε να νικήσουμε ακόμα και αν παίζουν καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε μαζί και μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που αλλάζει τα πράγματα. Πρέπει να βγούμε να παίξουμε ακόμα πιο σκληρά, να μείνουμε μαζί και να διασκεδάσουμε».

Για τον Βούσεβιτς:

«Ο Βούσεβιτς έπαιζε απίστευτα. Έβαζε τα πάντα. Ήταν δύσκολο. Στο τέλος πρέπει να βρεις τρόπο να τον σταματήσεις. Έκανε σπουδαίο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά».

Για την «φούσκα» :

«Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Αν τα πράγματα ήταν κανονικά θα πηγαίναμε λίγο σπίτι, θα περνούσαμε χρόνο με τις οικογένειες μας, θα βλέπαμε μια ταινία, θα τρώγαμε το αγαπημένο μας φαγητό, θα κοιμόμασταν στο κρεβάτι μας. Νιώθεις άνετα. Τώρα νιώθουμε ότι πάντα δουλεύουμε. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από το μπάσκετ. Προσωπικά το έχω αποδεχθεί. όλοι το ίδιο περνάνε, δεν είμαστε μόνο εμείς, όλες οι ομάδες περνάνε το ίδιο, αλλά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας».

Για το αν πρέπει να αλλάξει το στιλ της ηγεσίας του:

«Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που είμαι. Αυτό που είμαι είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να κάνω ότι χρειάζεται για να νικήσουμε. Άλλες φορές θα πρέπει να μαρκάρω κάποιον, άλλες θα πρέπει να πάρω ριμπάουντ, άλλες θα πρέπει να βρω τον ανοιχτό συμπαίκτη. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Δεν έχουμε οπαδούς, δεν πρέπει να είσαι ήσυχος. Πρέπει να ακούγεσαι στους συμπαίκτες, όλοι να νιώθουν καλά. Να υπάρχει καλό κλίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ