To ΝΒΑ σκέφτεται να μεταφέρει το draft στις 18 Νοεμβρίου

To ΝΒΑ σκέφτεται να μεταφέρει το draft στις 18 Νοεμβρίου

Η λίγκα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακινήσει το draft αργότερα, για να μπορέσουν οι ομάδες να περάσουν από τα work out τους αθλητές.

To NBA συζητάει σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταθέσει κατά ένα μήνα την διαδικασία του draft, το οποίο αρχικά ήταν να διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου και συμμετέχουν οι Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Γιώργος Καλαϊτζάκης και Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Όπως τονίζει το ESPN το πρωτάθλημα σε συνεργασία με την Ένωση παικτών αλλά και τους ιδιοκτήτες σκέφτονται να πραγματοποιήσουν την διαδικασία νέων αθλητών στις 18 Νοεμβρίου:

Σύμφωνα με ειδικό του ΝΒΑ, Άντριεν Βονιαρόφσκι αυτή η εξέλιξη θα εξυπηρετήσει τις ομάδες για να γίνουν κανονικά τα καθιερωμένα work outs. Κάτι που συμφέρει τον Πόκου, ο οποίος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μετά και από την άδεια του Ολυμπιακού. Έτσι οι ομάδες θα μπορέσουν να τον δουν από κοντά και να αποκτήσουν καλύτερη άποψη για τον ίδιο αλλά και για τους παίκτες που έχουν βάλει στόχο.

Ταυτόχρονα οι αθλητές από την μεριά τους θα μπορούν να έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να διαπραγματευτούν με του συλλόγους για το ακριβές salary cup της σεζόν 2020-21.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει πως θα μεταφερθεί και η έναρξη της σεζόν του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ