Τέιτουμ : «Είχα πολύ άγχος και ήθελα να μας δώσω μια ευκαιρία»

Τέιτουμ : «Είχα πολύ άγχος και ήθελα να μας δώσω μια ευκαιρία»

Για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς στη νίκη επί τον Μαϊάμι Χιτ, για να φέρουν τη σειρά στο 3-2 μίλησε ο Τζέισον Τέιτουμ.

Τα ξημερώματα οι Μπόστον Σέλτικς πέτυχαν σπουδαία νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ, καθώς ήξεραν πως αν έχαναν θα είχαν αποκλειστεί και έφεραν τη σειρά στο 3-2 για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Ο πολυτάλαντος άσος της ομάδας της Βοστώνης, Τζέισον Τέιτουμ μίλησε μετά το παιχνίδι για το γεγονός ότι και εκείνος και οι συμπαίκτες του ήξεραν πόσο σημαντικό είναι να πάρουν τη νίκη και γι’ αυτό εκείνος είχε και… μπόλικο άγχος.

Αναλυτικά, ο Τέιτουμ υποστήριξε:

«Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Έτοιμοι για κάθε φάση, ώστε να μπορέσουν να κάνουν κάτι. Ξέρουμε τι διακυβεύεται. Χάνουμε και πάμε σπίτι. Έπρεπε να χαλαρώσουμε λίγο. Να πάρουμε μια ανάσα. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι κάθε κατοχή, αλλά έπρεπε και να ηρεμήσουμε λίγο, για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ενώ στην συνέχεια, υπογράμμισε: «Ήμασταν πίσω 3-1. Είναι εκνευριστικό. Δώστε εύσημα και στους Χιτ. Παίζουν πολύ καλά. Άξιζαν αυτό το 3-1. Εμείς δεν θα έπρεπε να νιώθουμε καλά με αυτό. Είχα πολύ άγχος και ήθελα να μας δώσω μια ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ