Μάτζικ : «Μένει ο Ντέιβις, αυτός είναι ο ιδανικός διάδοχος του ΛεΜπρον»

Μάτζικ : «Μένει ο Ντέιβις, αυτός είναι ο ιδανικός διάδοχος του ΛεΜπρον»

Ο Μάτζικ Τζόνσον μίλησε για το μέλλον των Λέικερς, τονίζοντας ότι ο Άντονι Ντέιβις θα μείνει τη νέα σεζόν, ενώ βρήκε τον επόμενο... ΛεΜπρόν των λιμνάνθρωπων.

Μπορεί οι Λος Άντζελες Λέικερς να γιορτάζουν το 17ο δαχτυλίδι πρωταθλήματος NBA, μετά την επικράτησή τους επί των Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του ΝΒΑ, όμως έχουν αρχίσει ήδη να εργάζονται για το μέλλον.

Στον «οδικό χάρτη» της ομάδας του Λος Άντζελες το πρώτο όνομα που εμφανίζεται είναι αυτό του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος με δηλώσεις του, πυροδότησε τους συναγερμούς, μόλις λίγα λεπτά μετά τη νίκη των Λέϊκερς, λέγοντας ότι δεν είναι 100% σίγουρος για την παραμονή του στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Ντέιβις θα συνεχίσει να παίζει με τον ΛεΜπρον, όπως υποστηρίζει ο Μάτζικ Τζόνσον. «Μπορούν να επαναλάβουν τον θρίαμβό τους την επόμενη σεζόν. Δεν θα θέλει να φύγει από εδώ και να μην έχει έναν άνδρα σαν τον ΛεΜπρον Τζέιμς να παίζει δίπλα του», είπε ο θρύλος των Λέικερς και πρώην πρόεδρος του συλλόγου, σημειώνοντας ότι το κλειδί για να πειστεί ο Ντέιβις είναι να τον διαβεβαιώσουν ότι θα είναι το αφεντικό όταν αποσυρθεί ο Λεμπρόν:

Θα πουν απλά: «Άντονι Ντέιβις, αυτή είναι η ομάδα σου τώρα, οδήγησε τους Λέικερς στα επόμενα πέντε ή έξι πρωταθλήματα», συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας στο ESPN, σχετικά με τον διάδοχο του ΛεΜπρον είπε: «Ο Λούκα Ντόντσιτς, ναι, αυτό θα είναι σωστό. Μου αρέσει να δω τον Λούκα στους Λέικερς».

Πάντως όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα Marca, «o Σλοβένος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς, που έχουν τη δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης για άλλα τέσσερα χρόνια, οπότε θα είναι δύσκολο να δούμε τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης με μια φανέλα διαφορετική από εκείνη των Μάβερικς έως το 2026».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ