Σίλβερ σε παίκτες : «Ξεκινήστε στις 22 Δεκεμβρίου, αλλιώς θα υπάρξει ψαλίδι»

Σίλβερ σε παίκτες : «Ξεκινήστε στις 22 Δεκεμβρίου, αλλιώς θα υπάρξει ψαλίδι»

Ένταση υπάρχει ανάμεσα στον Κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ και την Ένωση Παικτών σχετικά με την έναρξη της σεζόν 2020-21.

Στον «αέρα» βρίσκεται η σεζόν 2020-21 στο NBA καθώς ο Κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, και οι παίκτες ζητούν διαφορετική ημερομηνία για το πρώτο τζάμπολ.

Ο Σίλβερ ζητά έναρξη στις 22 Δεκεμβρίου ενώ οι παίκτες θέλουν η πρεμιέρα να γίνει στις 18 Ιανουαρίου του 2021. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια σημαντική χρονική απόσταση ανάμεσα στις δύο ημερομηνίες.

Το NBA Draft 2020 θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η Λίγκα και η Ένωση Παικτών βρίσκονται σε αντιπαράθεση ενώ οι παράγοντες του NBA κάνουν λόγο για δύσκολη περίοδο αν η έναρξη δεν γίνει στις 22 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, ο Σίλβερ ενημέρωσε τους παίκτες πως αν η σεζόν ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2021, δεν θα γίνουν πάνω από 50 αγώνες στη regular season με αποτέλεσμα να υπάρξει μείωση στις αποδοχές αθλητών, προπονητών και όλων των εργαζομένων των ομάδων.

Σημειώνεται πως γίνεται λόγος για 50 αγώνες καθώς τα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν τα δικαιώματα του NBA θέλουν ολοκλήρωση της σεζόν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος του Άνταμ Σίλβερ είναι να λήξει η σεζόν στα μέσα Ιουλίου.

Έτσι η απόφαση κρίνεται από τους παίκτες και πιθανότατα θα ληφθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ