Ο Ούμπρε αντικαταστάτης του Τόμπσον στους Γουόριορς

Ο Ούμπρε αντικαταστάτης του Τόμπσον στους Γουόριορς

Ο Κλέι Τόμπσον θα χάσει και την εφετινή σεζόν, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να κινούνται για την απόκτηση του Κέλι Ούμπρε.

Αναμφίβολα, το σοκ είναι μεγάλο στις τάξεις των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο περίμενε πως και πως τον Κλέι Τόμπσον την εφετινή σεζόν, μετά και τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στους τελικούς του 2019.

Ο 30χρονος παίκτης στάθηκε ξανά άτυχος, με αποτέλεσμα να χάσει και την νέα χρονιά του NBA. Οι Γουόριορς δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και κινήθηκαν αστραπιαία για τον αντικαταστάτη του.

Στο πρόσωπο του Κέλι Ούμπρε, η ομάδα του Στιβ Κερ βλέπει τον αντί Τόμπσον. Ένας παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 2-3 και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τα 14.375.000 δολάρια να χωρούν στην trade exception που είχαν οι Γουόριορς.

Να σημειωθεί, πως οι Γουόριορς είχαν περιθώριο να χρησιμοποιήσουν αυτή την exception έως τις 23/11 και μένει πλέον να φανεί τι ανταλλάγματα θα πάρουν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που απέκτησαν πριν από μερικές μέρες τον Ούμπρε για να δώσουν στους Φοίνιξ Σανς τον Κρις Πολ.

Τη σεζόν 2019/20 ο Ούμπρε είχε 18.7 πόντους από 50.3% στο δίποντο, 32.9% στο τρίποντο και 77.8% στις βολές, μαζί με 4.1 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος ανά 34.5 λεπτά συμμετοχής σε 56 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ