Buzzer beater του Τέιτουμ και… τέζα οι Πίστονς (122-120)

Buzzer beater του Τέιτουμ και… τέζα οι Πίστονς (122-120)

Με καλάθι του Τζέισον Τέιτουμ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με σκορ 122-120.

Μετά τους Μιλγουόκι Μπακς ήρθε η σειρά των Ντιτρόιτ Πίστονς να μάθουν από… πρώτο χέρι πόσο κρύο αίμα κυλάει στις φλέβες του Τζέισον Τέιτουμ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πέτυχε το buzzer beater του αγώνα χαρίζοντας ακόμη μία νίκη στους Μπόστον Σέλτικς με σκορ 122-120.

Ο Τέιτουμ ήταν καταπληκτικός καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα τελειώνοντας το ματς με 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αγγίζοντας το τριπλ νταμπλ και μην αφήνοντας τους Πίστονς να ολοκληρώσουν την ανατροπή που ξεκίνησαν στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η αναμέτρηση είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την ομάδα του Ντιτρόιτ να παίρνει αρχικά τα ηνία, όμως οι παίκτες του Μπράντ Στίβενς γύρισαν τούμπα τον αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα πριν το ημίχρονο.

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, με το σκορ να είναι στο 120-120 περίπου 20» πριν τη λήξη. Εκεί ανέλαβε ο Τέιτουμ που με πολύ ωραία κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 122-120 υπέρ της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ