Συγκλονίζει η παραδοχή του ΝτεΡόζαν, για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε

Συγκλονίζει η παραδοχή του ΝτεΡόζαν, για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, μέσω twitter αλλά και μιλώντας σε εφημερίδα του Τορόντο, αναφέρθηκε ανοικτά για το πρόβλημα της κατάθλιψης που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Ο ΝτεΡοζαν, είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ του ΝΒΑ και έχει διατελέσει 4 φορές All Star. Στα 28 του πλέον, το… δημιούργημα των Τορόντο Ράπτορς είναι ο ηγέτης αλλά και franchise player της ομάδας. Παρά τη λάμψη, τη φήμη και τα εκατομμύρια που έχουν στήσει… χορό γύρω του, δεν παύει να είναι άνθρωπος με προβλήματα και αδυναμίες.

Έτσι και αυτός, είχε θέμα με μια από τις «μάστιγες» της σύγχρονης εποχής, την κατάθλιψη. Ο Αμερικανός δεν κρύφτηκα και μίλησε δημόσια για το πρόβλημα αυτό τόσο με ανάρτησή του στο twitter, αλλά και με συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Toronto Star».

Αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε ο ΝτεΡόζαν:

«Είναι μια από εκείνες τις καταστάσεις που, ανεξάρτητα από το πόσο άτρωτοι δείχνουμε, στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιούμε πως είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι μας έχουμε αισθήματα. Μερικές φορές η κατάθλιψη παίρνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας! Είχα πάντα δύσκολες βραδιές… Έτσι ήμουν από τότε που ήμουν νέος και έτσι εξηγείται η συμπεριφορά μου.

Αν δεν με γνωρίζεις, φαίνομαι πολύ ήσυχος. Παραμένω ανεκτικός, στον δικό μου προσωπικό «χώρο» ώστε να μπορέσω να αντιμετωπίσω οτιδήποτε με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωποι. Η μητέρα μου πάντα έλεγε πως δεν πρέπει να κοροϊδεύω κανέναν γιατί δεν ξέρω τι περνάει ο κάθε άνθρωπος. Δεν το έκανα ποτέ μου! Δεν με ενδιαφέρει πώς είναι ο άνθρωπος απέναντί μου, τι εθνικότητα έχει κλπ. Αντιμετωπίζω όλους το ίδιο…

Η κατάθλιψη δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Στην ηλικία μου, καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι το έχουν περάσει. Είμαι εντάξει με αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ