Γκραντ: «Από τους καλύτερους παίκτες ο Γιάννης, υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα»

Γκραντ: «Από τους καλύτερους παίκτες ο Γιάννης, υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα»

Ο Τζέραμι Γκραντ ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας μίλησε για τα αδέρφια του που αγωνίζονται στον Προμηθέα, για το ελληνικό πρωτάθλημα και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Τζέραμι Γκραντ των Ντιτρόιτ Πίστονς βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τα αδέρφια του, Τζεράι και Τζέριαν που αγωνίζονται στον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Αμερικανός ψηλός της ομάδας του Ντιτρόιτ μίλησε στην ΕΡΤ για τα αδέρφια του, για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, για τα ματς με το Λαύριο και φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του Τζέραμι Γκραντ:

Για την Ελλάδα: «Είναι όμορφα εδώ. Όμορφη πόλη και περιοχή. Η ομάδα έχει ενέργεια και ενθουσιασμό, οπότε είναι συναρπαστικό».

Για τα αδέρφια του: «Παίζουν τρομερά, βλέπω όσο περισσότερα μπορώ στο YouTube. Είναι τρομερή σεζόν. Ο Τζεράι είναι τραυματίας».

Για το ματς με το Λαύριο: «Είμαι ενθουσιασμένος. Η ομάδα ξεκίνησε με ενέργεια. Περιμένω ανυπόμονα το δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Τζέριαντ Γκραντ: «Ο Τζέριαντ ανήκει στο ΝΒΑ. Θα επιστρέψει σύντομα. Ήρθε εδώ λόγω κάποιων συνθηκών».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχει ταλέντο εδώ και πολλοί που θα μπορούσαν να παίξουν στο ΝΒΑ. Ξέρω τον Όγκαστ και μερικούς ακόμα παίκτες».

Για την φετινή του χρονιά: «Είμαι υποψήφιος για το βραβείο του πιο βελτιωμένου. Θα δούμε ποιος θα το πάρει. Ήταν καλή χρονιά, δεν κερδίσαμε πολλά ματς, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν».

Για τα play-off του ΝΒΑ: «Θα πάρουν μάλλον οι Νετς. Μου αρέσουν πολύ, έχουν ταλέντο στην ομάδα και στα play-off αυτό μετράει. Ο Τζέιμς είναι καλός, είναι πολύ ταλαντούχος».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι από τους καλύτερους. Είχε καλή σεζόν. Είναι δύο φορές MVP και συνεχίζει να βελτιώνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ