Σανς – Λέικερς 102-109: Ντέιβις και ΛεΜπρόν βγήκαν μπροστά και… break για τους Λέικερς (vid)

Σανς – Λέικερς 102-109: Ντέιβις και ΛεΜπρόν βγήκαν μπροστά και… break για τους Λέικερς (vid)

Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρόν Τζέιμς πήραν το όπλο τους και καθάρισαν για τους Λέικερς στο Φοίνιξ, φέρνοντας στα ίσια τη σειρά μετά το διπλό επί των Σανς με 109-102.

Με τους Ντέιβις και ΛεΜπρόν να έχουν μαζί 57 πόντους οι Λέικερς άλωσαν το Φοίνιξ με 109-102 στο Game 2 και ισοφάρισαν σε 1-1 την σειρά, αποδεικνύοντας πως και φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα του μέχρι το φινάλε, οι Λέικερς είχαν δυο μεγάλες προσωπικότητες που καθάρισαν, ενώ αντίθετα οι Σανς στο τέλος δεν είχαν και τον Κρις Πολ που είχε πρόβλημα στον ώμο, με τον έμπειρο γκαρντ να παίζει μόλις 5 λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Ο Άντονι Ντέιβις με 34 πόντους (7/15 σουτ, 18/21 βολές), 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντένις Σρούντερ να προσθέτει 24 πόντους και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς 23 πόντους και 9 ασίστ (αλλά και ένα τρομερό κάρφωμα στην πρώτη περίοδο).

Για τους Σανς, που είδαν τον Κρις Πολ να αγωνίζεται μόλις 6 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (και 23 συνολικά) λόγω του τραυματισμού του στον ώμο στο Game 1, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 31 πόντους, ο ΝτιΆντρε Έιτον 22 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Κάμερον Πέιν 19 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ